Користувацький вхід

Тіньовий театр авторська казка "Щасливі лапки"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

В ці складні часи, коли малюки не мають можливості ходити до театрів, музеїв, не всі садочки працюють оф лайн, дітям потрібна особлива увага, та особливі заняття. Одним з особливих занять-є театр. А театр тіней, це взагалі диво! Дуже хочеться здивувати наших малюків, але не тільки дивувати, а й навчати. Навчати доброті та відповідальності за себе, батьків та Всесвіт. Бо саме вони-наше майбутнє. Доброта та ласка починається з братів наших менших, маленьких тваринок, яким в цей нелегкий час особливо тяжко! Тому я пропоную нову авторську Добру казочку, яку можна не тільки показати в театрі, а й прочитати діткам вдома.
Вистава створюється вихователями та музичними керівниками оф лайн, та в запису пропонується малятам та батькам для ознайомлення за допомогою Telegram та Viber каналів.
Багато знань можна донести до дитини через такий вид діяльності, як театр. Я пропоную музичним керівникам та вихователям ознайомитись з моїми наробками незвичайного театру тіней. Я впевнена, сучасних дітей ще можна здивувати, і це якраз театр Тіней. Спробуйте, та результат перевершить ваші очікування.
Театр тіней для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку «Щасливі лапки»
Авторська казка музичного керівника: Мінаєвої Н.В.
«ЗДО» №393, м. Харків
В нашому дитячому садочку дуже творчі музичні керівники та вихователі, які люблять дивувати діток.
У постановках участь беруть музичні керівники та вихователі, працюють над декораціями, ляльками, беруть участь у виставі. Такі театральні постановки – це справжнє свято не тільки для дітей, а і для дорослих!
Сама велика нагорода за працю тоді, коли дитина дивиться театр з широко розплющеними очима, тоді ти знаєш що праця не даремна!
Шановні колеги я знаю що в нашій нелегкій роботі всім нам дуже складно знайти час на різні види творчості, але я маю надію що моя авторська казка Вас зацікавить.

Автор: 

Авторська казка. Мінаєва Наталія Володимирівна.Музичний керівник "ЗДО№393 місто Харків.

Додайте до своєї публікації файл з матеріалом, будь ласка.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі