Користувацький вхід

Інновації в ресторанному сервісі

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Підготовка висококваліфікованих працівників для підприємств ресторанного господарства повинна здійснюватись на підставі програм сучасного реформування галузі, новітніх технологій, комп’ютерної грамоти, вивчення іноземних мов. Сучасний ресторанний бізнес, як ніколи раніше, пропонує широку номенклатуру послуг споживачам продукції та ресторанного сервісу. З’являються нові види послуг.
Презентація "Інновації в ресторанному сервісі" дозволить розширити вивчення нових технологій виробництва та обслуговування до предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», "Організація виробництва та обслуговування", підготуватися до практичної діяльності учнів та робить засвоєння знань більш легким та цікавим, підсилює мотивацію навчальної діяльності, сприяє підвищенню ефективності навчального процесу.

Презентація рекомендована для учнів та педагогів при проведенні гурткових занять та засідань методичних комісій; пропонується використовувати електронні засоби навчання, відеоролики "Ресторан в Занзибаре - Очень красивый и необычный ресторан", "Ресторан будущего - глобальная сеть заведений с интерактивными столами - IRT", "Что происходит на кухне мишленовского ресторана".

Автор: 

Садовська Надія Ігорівна викладач ДНЗ "Чортківське ВПУ"

Додайте файл з матеріалом до Вашої публікації.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі