Користувацький вхід

Урок в 5 класі ''Хобі та інтереси''

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Урок проведено в 5 класі за програмою для загальноосвітніх навчальних закладів з іноземної мови для 1-9 класів, затверджено Міністерством освіти та науки України ( лист МОН України №1\9-305 від 2015 року).
Тема розрахована на 4 години. При проведенні першого уроку ‘’Хобі та інтереси’’ використані різноманітні технології. На етапі сприйняття іншомовного мовлення з теми застосовано прийом << Віршик вітання >>, який дав поштовх до сприйняття уроку.
На етапі уроку освоєння теми використовую прийом мультимедійно- комунікативний та проводжу комп'ютерне тестування учнів за допомогою програми << Веселий вчитель >> 1-8 класи.
У програмі – тесті використано завдання 4 типів : говоріння (озвучування слова, аудіювання ( прослухати слово та вибрати правельну картинку), читання (прочитати слово з лівого списку та клацнути на переклад з правого) та письмо (запам'ятити слова, а потім вписати пропущені літери).
На етапі підсумок уроку використовую технологію << Робота в групах >>.
Письмові завдання даю різнорівневі враховуючи здібності учнів.
Урок проводжу в кабінеті інформатики, так як нам потрібні комп’ютера для роботи над даною темою.
Програма Power Point використовується з метою забезпечення показів слайдів, які доповнюють, візуально сконцентровують увагу учнів, а основне економить дорогоцінний час.
Усі ці форми і методи, застосовані на різних етапах уроків, дають можливість досягти навчальної, виховної і розвивальної мети. Проведення таких уроків допомагає всім учням міцно засвоїти матеріал, про що свідчить опитування на етапі підсумок уроку.
Урок і презентація розраховані для молодих вчителів та вчителів – практиків.

Автор: 

Павлова Наталія Іванівна, учитель англійської мовив Прилуцькій ЗОШ I-III степенів №10

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі