Користувацький вхід

СУЧАСНІ ОСВІТНІ ПЛАТФОРМИ: МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Перед сучасним учителем постає ряд питань: які ресурси можна використати для самоосвіти, і які саме вміння і навички потрібно вдосконалити чи здобути. Саме, тому пріоритетним напрямком є удосконалення цифрової грамотності вчителя.
З урахуванням сучасних подій в Україні, все важливіше місце в шкільному навчанні та патріотичному вихованні займає історія. Така ситуація вимагає від учителя історії докладати все більше зусиль для вдосконалення своєї діяльності та розвитку все нових компетенцій. Тож до вашої уваги пропоную невеликий огляд можливостей для самоосвіти вчителя історії та те, як можна використати здобуті знання на практиці.
Західний світ успішно користується освітянськими можливостями Інтернету вже не перший рік, приємним є те, що й Україна активно включилась в цей процес. Мова йде про такі масові онлайн курси як Khan Academy, Coursera та український Prometheus.
Khan Academy
Свого часу педагог Салман Хан вирішив створити ресурс, який дозволятиме людям з усього світу займатися самоосвітою, не виходячи з власного будинку. Таким чином, у 2006 році в Інтернеті народився проект Khan Academy, що розпочав новий етап та шалений розвиток освіти в сучасному світі.

Автор: 

Чабан Тетяна Василівна,
вчитель історії та правознавства
Медведівської ЗОШ І – ІІІ ст. ім. М. Залізняка
Чигиринського району Черкаської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі