Користувацький вхід

ВИКОРИСТАННЯ СЕРВІРІВ GOOGLE APPS В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

У наш час, комп’ютерні технології зайняли міцну позицію в ор-ганізації навчального процесу з різних дисциплін. Сьогодні не виникає сумнівів у необхідності та ефективності їх використання в процесі ор-ганізації освітньої діяльності. Процес освіти проходить в умовах постійного збільшення потоку інформації, яку потрібно засвоїти, що призводить до пе-ревантаження програм.
Сучасне навчання у навчальних закладах пред’являє нові вимоги до про-фесійних якостей і рівня підготовки учнів. У рамках використання сервісів Google Apps для навчальних закладів об’єднуються різні загальнодоступні Інтернет-інструменти й формуються сучасніші умови для співпраці учнів, створення й спільного використання ними власного навчального контенту.
Перспективним напрямом використання в навчальному процесі є нова ін-формаційна технологія, яка дістала назву хмарні технології (Cloud computing).
Особливе місце займає Google Apps – служби, надавані компанією Google дня використання свого доменного імені з можливістю роботи з веб-сервісами від Google.
Google Apps для нашого навчального закладу допомогли суттєво змінити систему навчання. У наш час, продукти Google стали для нашого центру тією технологічною базою, що допомогла підняти ефективність спільної роботи викладачів і учнів на новий рівень.

Автор: 

Вдовиченко Оксана Вікторівна - майстер виробничого навчання Одеського центру ПТО

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі