Користувацький вхід

Методика вивчення теми «Малий бізнес: необхідність, особливості та значення у трансформаційній економіці України» в курсі «Економіка» у ЗНЗ

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Говорячи про методику вивчення економіки загалом, слід звернути увагу на методику вивчення окремих проблем, а саме проблеми “Малий бізнес: необхідність, особливості та значення в трансформаційній економіці України”. Це питання є дуже важливим, оскільки зараз відбуваються радикальні перетворення в економіці нашої держави. Малий бізнес треба розглядати як зручну сферу трудової діяльності, заробітку та інновацій. Його розвиток та активність є передумовою формування середнього класу в країні.Тому дуже важливо зрузуміти його сутність, переваги, недоліки та перспективи.
Питання малого бізнесу в середній загальноосвітній школі відподвідно до “Програми курсу Економіка для учнів 11 класів” (профільний рівень) розглядається у розділі ІІІ. Теорія і практика підприємницької діяльності.

Автор: 

Кажукало Юлія Миколаївна
вчитель інформатики, економіки
опорного загальноосвітнього навчального закладу Мирівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

Джерело: 

1.Герасимчук В. І., Мірошниченко О.В., Онікієнко В.В. Малий та середній бізнес як сфера зайнятості: методологія, аналіз, проблеми розвитку (за ред. В.В.Онікієнка). – К.: УІСД, 2011. – 116 с.
2.Реверчук С.К. Малий бізнес: методологія, теорія і практика. – Київ: ІЗМН, 2007. – 192 с.
3.Герасимчук В.Г. Розвиток підприємництва: діагностика, стратегія, ефективність. - К.: Вища школа, 2008. - 267 с.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі