Користувацький вхід

Презентація «Іван Карпенко-Карий. Короткі відомості про життя і творчість видатного українського драматурга ХІХ ст., про «театр корифеїв»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Презентація «Іван Карпенко-Карий. Короткі відомості про життя і творчість видатного українського драматурга ХІХ ст., про «театр корифеїв». з української літератури для 8 класу створена відповідно до нової програми для загальноосвітніх навчальних закладів «Українська література. 5-9 класи». – К.: Освіта, 2013 та підручника для 8 класу «Українська література» (Автори: Авраменко О.М., Дмитренко Г.К.).
Презентація складається з 25 слайдів, на яких демонструються найважливіші сторінки життєвого і творчого шляху талановитого драматурга І.К.Карпенка-Карого, творча спадщина; особливості створення і функціонування «театру корифеїв»; творче завдання для учнів, літературний диктант «Так чи ні», інтерактивна вправа «Мікрофон»; словникова робота.

Автор: 

Трунденко Інна Петрівна, завідувач РМК при відділі освіти Маньківської РДА, учитель української мови та літератури, зарубіжної літератури Крачківської ЗОШ І-ІІ ступенів Маньківської районної ради Черкаської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі