Користувацький вхід

ІНТЕГРАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВЕБ-КВЕСТУ В ОСВІТНІЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПРОСТІР

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в навчальному процесі – це потужний стимул, що дозволяє формувати в учнів необхідні знання та пізнавальні прийоми, а також розвивати мотивацію навчальної діяльності, самостійність, сприяє поліпшенню підготовки майбутніх спеціалістів.
В методичних рекомендаціях розглядаються можливості використання технології веб-квест як моделі проектно-орієнтованої професіональної підготовки, а саме інтеграція технології веб-квесту в навчальний освітній простір.
В роботі детально розглядається тема використання сервісів соціальних медіа в навчальному процесі позашкільних навчальних закладів, описані технології використання квестів на Веб та Блог платформах.
Авторами подано детальний опис характеристики освітнього Веб-квеста, алгоритм його створення, переваги використання технології Веб-квест у навчальному процесі, описано структуру, типи, форми, види й можливу тематику.
Детально розглядаються дослідження інтеграції інтерактивних технологій Блог з Веб-квест у навчальний процес у підготовці компетентного фахівця на прикладі створення проектів вихованцями інформаційно-технічного відділу центру науково-технічної творчості учнівської молоді управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації.
Методична розробка призначена для практичного застосування в навчально-виховному процесі закладів освіти.

Автор: 

Семенюк Ірина Василівна, керівник гуртків, методист інформаційно-технічного відділу центру науково-технічної творчості учнівської молоді управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації.

Оксіньчук Тетяна Василівна, керівник гуртків, завідувач інформаційно-технічного відділу центру науково-технічної творчості учнівської молоді управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі