Користувацький вхід

Презентація «І. Карпенко-Карий «Сто тисяч». Засоби сатиричного змалювання образів героїв комедії»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Презентація «І. Карпенко-Карий «Сто тисяч». Засоби сатиричного змалювання образів героїв комедії» з української літератури для 8 класу створена відповідно до нової програми для загальноосвітніх навчальних закладів «Українська література. 5-9 класи». – К.: Освіта, 2013 та підручника для 8 класу «Українська література» (Автори: Авраменко О.М., Дмитренко Г.К.).
Презентація складається з 21 слайда, на яких демонструється інформація про сатиричне змалювання образів героїв комедії «Сто тисяч»; ідейно-художній зміст ІV дії; творчі завдання для учнів: робота в групах «Синтез думок», ігри «Знайди пару», «Звукорежисер», інтелектуальний ринг «Розгадай ребуси», робота з народними прислів’ями в комедії «Сто тисяч»; літературна довідка, словник літературознавчих термінів.
Матеріали допоможуть учителеві чітко побудувати свій урок та з легкістю підготуватись і провести заняття на належному рівні.
Представлена робота може бути використана під час уроків української літератури у 8 класі.

Автор: 

Трунденко Інна Петрівна, завідувач РМК при відділі освіти Маньківської РДА, учитель української мови та літератури, зарубіжної літератури Крачківської ЗОШ І-ІІ ступенів Маньківської районної ради Черкаської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі