Користувацький вхід

Презентація "Сім чудес мого села"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Я люблю моє село

Здорово провести час можна в сільській місцевості. Я дуже люблю моє село. У селі я часто ходжу в ліс, на річку чи озеро.Найкраще місце в моєму селі це річка. Саме тут можна відпочи-ти, позасмагати, покупатися. А рибалить тут, одне задоволення. На піщанім берегу можна насо-лоджуватися мальовничістю річки. Річка, як чарівне дзеркало, приховує в собі дуже багато за-гадок. Про нашу річку складають легенди. Але особливо воно красиве восени.Влітку біля річки можна малювати відмінні пейзажі. Дивишся на річку, навколишній світ, відчувати легкий подув вітру, приємні сонячні промені.
Особливо красиво в моєму селі літнім вечором, коли заходить сонце. Сонечко повільно опус-кається, і яскраві фарби розпливаються по небу. Сонце заходить, і потихеньку починають заго-рятися зірки. Біля річки з'являється туман, він неквапливо починає застилати все навколо.
Часто люди, які живуть в місті, не помічають усієї цієї пишноти. А час минає. Варто навчитися зупинятися і відпочивати на природі. Не потрібно нікуди поспішати, а слід просто жити.

Дика Каріна
учениця 2 класу

Автор: 

Погоріла Оксана Олександрівна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі