Користувацький вхід

Концерт-вистава «З Україною в серці»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Концерт-вистава "З Україною в серці" за участю учнів та випускників школи. Метою заходу є відображення подій нашого сьогодення та сильного духу непоборної нації, дівчина в образі України та хлопець-козак уособлює народ; та діти нашої Неньки виконують пісню "Україна - це ти".
Від самої колиски нашого життя поруч завжди наша - мама. Образи матері та доньки чуттєво підкреслюються в пісні "Закувала зозуленька". Недарма всі пісні наших пращурів, всі слова золотого пера найкращих поетів та письменників, все що можна поєднати із чистотою, ніжністю красою та щирістю - все це належить - мамі. Про свої палкі почуття до мами, шану виконуються в піснях "Виростеш ти сину" та "Дорога до мами". Лейтмотивом образної палітри став хлопець, який покидає рідну домівку, щоб захистити свою матір, кохану дівчину, яка в одинокому смутку чекає милого, а також свій народ від жорстокої руки ворога. Яскравість образів підкреслює пісня "Тече річка" та театрально-хореографічна композиція під мелодію пісні "Обійми". Написавши прощальний лист - головний герой іде на війну. Кульмінаційними номерами є пісні "Мамо, не плач" та гімн Героїв Небесної Сотні "Пливе кача".
Зазвичай люди не помічають, як біжить час. Ще вчора ми були дітьми, а сьогодні вже представляємо нове покоління - "нового життя". Наприкінці заходу пісні з репертуару "Океана Ельзи" та Брії Блессінг передають образи стійкості та вольового почуття. Ведучі концерту запевнюють, що "Ми українці, які гордо будемо нести це звання у світ!".

Автор: 

Панова Наталія Вікторівна
заступник директора з виховної роботи,
вчитель музичного мистецтва
Каховської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №3 Херсонської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі