Користувацький вхід

Презентація виступу та доповідь"Ігрові технології як засіб розвитку пізнавальних інтересів студентів."

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Ігрова форма занять створюється на заняттях за допомогою ігрових прийомів і ситуацій, що є засобом спонукання, стимулювання студентів до навчальної діяльності.
Останнім часом ділові ігри знаходять широке застосування в різних галузях підготовки фахівців у вищих навчальних закладах.
У навчальному процесі ділову гру використовують з метою закріплення знань, які студент здобуває у процесі лекційних і семінарських занять, самостійної роботи.
Застосування ділових ігор під час навчання дає змогу максимально наблизити навчальний процес до практичної діяльності, врахувати реалії сьогодення, приймати рішення в умовах конфліктних ситуацій, відстоювати свої пропозиції, розвивати в учасників гри колективізм та відчуття команди, отримати результати за досить обмежений час. У спеціально створених умовах студент "проробляє" найрізноманітніші життєві ситуації, які дають йому змогу сформувати світогляд, відстояти свою позицію.
Ігровий підхід не є визначальним способом засвоєння навчального матеріалу, але він значно збагачує педагогічну практику і розширює можливості студентів.

Автор: 

Пишна Антоніна Михайлівна,викладач - вищої категорії, Таращанський державний технічний та економіко - правовий коледж

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі