Користувацький вхід

Звук «С» збирає друзів (заняття із формування звуковимови)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Завдання: вчити дітей правильно вимовляти звук «С», надавати йому характеристику, визначати його місце в словах. Познайомити із значенням слів «колеги», «словник». Продовжувати вдосконалювати навички поділу слів на склади та визначення їх кількості. Вправляти у доборі слів-«родичів» до слова СНІГ, утворення іменників із суфіксами –оньк, -еньк; складанні простих поширених речень за малюнками в командній грі. Розвивати артикуляційний апарат, мовне дихання, фонематичний слух, зв’язне мовлення, дрібну моторику, почуття ритму. Виховувати дружні стосунки, вміння співпрацювати в команді.
Матеріали та обладнання: книга «Тлумачний словник», макет словника – скринька-книжка, ноутбук з колонками, роздаткові картинки із різною кількістю складів, дзеркала та магнітні дошки за кількістю дітей, сюжетні картинки зимової тематики, прості олівці у підставках, великий обруч, 4 маленьких обручі, картинки для складання речень у грі «Конструктор речень», кубики із цифрами 1-4 та крапкою, вірш для гри –руханки, запис звуку рипіння снігу, іграшковий мікрофон, бейджик із написом «Преса», звукозапис флегмону «Танці-зігріванці»
Попередня робота: вправляння у рухах флешмобу «Танці-зігріванці» , виконання вправ артикуляційної гімнастики, знайомство із поняттям «слова-родичі», добір слів із суфіксами пестливості.

Автор: 

Нічик Майя Валентинівна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі