Користувацький вхід

Останні публікації

Урок геометрії та фізики і астрономії «Правильні многогранники. Тверді тіла» для учнів з професії Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів Електрогазозварник

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0
АНОТАЦІЯ
до уроку геометрії та фізики і астрономії
«Правильні многогранники. Тверді тіла»
для учнів з професії Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів Електрогазозварник

Матеріал методичної розробки являє собою рекомендації щодо використання інформаційно-комунікаційних технологій для візуалізації навчального матеріалу на прикладі інтегрованого уроку з геометрії та фізики і астрономії за темою "Правильні многогранники. Тверді тіла".
Методична розробка містить методичні коментарі, що допоможуть викладачам у підготовці до уроків.
Дана методична розробка може бути корисна не тільки викладачам математики, фізики і астрономії, а також викладачам хімії та біології, спеціальної технології.
Новий час, новий вік, нові учні вимагають від викладача нового підходу до навчання і виховання. Викладання загальноосвітніх предметів шляхом інтеграції освітніх технологій дозволяють підвищити якість викладання, призводять до особистого та професійного зростання як педагога так і учнів, до створення на уроці сприятливих умов для сприйняття освітнього матеріалу та спонукання здобувачів освіти до навчально-пізнавальної діяльності.
В даній роботі наводяться приклади використання інформаційно-комунікаційних технологій з елементами професійної діяльності на уроці геометрії та фізики і астрономії з розділів «Многогранники», «Молекулярна фізика та термодинаміка».
Ці технології можна використовувати як на уроках, так і в позанавчальній роботі. Така робота є одним з елементів технологій візуалізації навчального матеріалу.

Автор: 
ВЛАСЕНКО
Юлія Володимирівна

викладач математики
Професійно - технічне училище №4 м. Полтави

КРИВОРОТЬКО
Катерина Валентинівна

викладач фізики і астрономії
Професійно - технічне училище №4 м. Полтави

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі