Користувацький вхід

З досвіду роботи «Використання здоров'язберігаючих технологій на заняттях гуртка фітнес-аеробіки.»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Абсолютно, неможливо сьогодні говорити про те, що можна бути повноцінною людиною, особистістю без гарного самопочуття, яскравого життєвого тонусу. Ставлячи питання про те, навіщо потрібно займатися спортом, можна отримати приблизно такі відповіді: щоб бути здоровим, щоб бути сильним, щоб бути в хорошій формі, бути привабливим або навіть тому, що це модно. На батьківських форумах, педагогічних консиліумах досить багато ведеться розмов про здоров'язберігаючі технології, практики, елементи, які необхідно застосовувати щодня, на кожному занятті, щоб зберегти здоров'я дітей.
Основна мета закладів позашкільної освіти це створення умов для розвитку творчих здібностей дитини в інтересах особистості, суспільства, держави. Тому сучасна система позашкільної освіти працює за принципом єдності стану здоров'я, успішності навчання та творчої реалізації вихованців.
Праця педагогів займає ключову позицію в освітньому процесі: від їх кваліфікації, особистісних якостей і професіоналізму залежить вирішення багатьох проблем. І проблема здоров'я учнів стала пріоритетним напрямком розвитку освітньої системи. Педагоги в своїй роботі інтегрують здоров'язбережувальну та освітню діяльність, застосовуючи на своїх заняттях інформаційно-навчальні, здоров'язберігаючі технології, це допомагає створити на заняттях і поза заняттями доброзичливу і дружню атмосферу. Завдання педагогів - створити умови для здорового розвитку дітей та навчити методам збереження свого здоров'я, застосовуючи у своїй діяльності науково обґрунтовану і достовірну інформацію, тобто використовувати в роботі здоров'язберігаючі технології та методи.

Автор: 

виконала Яблонська Ірина Василівна
завідувач відділу КПНЗ ЦСДЮМ "Олімп" КМР

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі