Користувацький вхід

Розробка інтегрованого уроку математики і природознавства для 1 класу «Переставна властивість дії додавання. Птахи»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Відмінність інтегрованого уроку від традиційного полягає саме в тому, що предметом вивчення (аналізу) на такому уроці виступають багатопланові об'єкти, інформація про сутність яких міститься в різних навчальних дисциплінах, широка палітра у використанні міжпредметних зв'язків при різнобічному розгляді однопланових об'єктів, своєрідна структура, методи і прийоми, які сприяють його організації і реалізації поставлених цілей.
Змістовні та цілеспрямовані інтегровані уроки вносять у звичайну структуру шкільної освіти новизну, оригінальність, сприяють формуванню цілісної картини світу, розгляду предмета з кількох сторін, дозволяють систематизувати знання, створюють сприятливі умови для реалізації особисто орієнтованого, розвивального навчання молодших школярів.
Методично правильна побудова і проведення інтегрованих уроків сприяють підвищенню зростання професійної майстерності вчителя, тому що вимагають від нього володіння методикою сучасних технологій навчально-виховного процесу.
Тому пропоную план-конспект інтегрованого уроку математики і природознавства у 1-му класі. Тема уроку – «Птахи. Переставна властивість дії додавання.». До уроку додається презентація.

Автор: 

Лісовська Світлана Володимирівна
вчитель початкових класів
Великомолодьківської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Новоград-Волинського району Житомирської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі