Користувацький вхід

Показникові рівняння

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Мета навчання математики в класах математичного та фізико-математичного профілів полягає у забезпеченні загальноосвітньої підготовки з математики, необхідної для успішної самореалізації особистості у динамічному соціальному середовищі, її соціалізації, і достатньої для успішного вивчення фізики та інших, в першу чергу, природничих предметів, продовження навчання у вищих закладах освіти за спеціальностями, або безпосередньо пов’язаними з математикою, або за спеціальностями, де вона відіграє роль апарату для вивчення й аналізу закономірностей реальних явищ і процесів.
Посібник вміщує показникові рівняння, більшість з яких пропонувалися на вступних іспитах з математики до НТУУ «КПІ». У навчальному посібнику розглянуто тотожні перетворення показникових виразів, обчислення їх значень, основні методи розв’язування показникових рівнянь, задачі з параметрами.
У посібнику містяться короткі теоретичні відомості, основні типи показникових рівнянь, методи їх розв’язування, приклади розв’язування типових завдань та завдань, що пропонуються на ДПА, вправи для самостійної роботи, до яких у кінці додаються відповіді, та варіанти індивідуальних завдань. Кожне з індивідуальних завдань містить десять однотипних задач. Їх виконання учнями сприятиме активізації самостійної роботи та виробленню навичок оформлення письмової роботи.
Посібник може бути використаний при організації самостійної індивідуальної роботи в школах (класах) з поглибленим та вивченням математики, у ліцеях та гімназіях природничо-математичного профілю та для самостійної підготовки учнів до складання ЗНО та ДПА.

Автор: 

Чигріна Галина Миколаївна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі