Користувацький вхід

Практичний посібник "Особливості організації професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників аграрної галузі за дуальною формою здобуття освіти на засадах компетентнісного підходу"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

У практичному посібнику викладено матеріали, що дадуть змогу педагогічним працівникам закладів професійної (професійно-технічної) освіти організувати професійну підготовку майбутніх кваліфікованих робітників аграрної галузі в умовах дуальної форми здобуття освіти. Наведено нормативні документи, що регламентують упровадження дуальної форми навчання в професійну підготовку майбутніх кваліфікованих робітників. Представлений зарубіжний досвід дуальної системи професійної освіти і навчання. Розкрито її особливості, характерні для вітчизняних закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Запропоновано методику організації професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників у закладах професійної (професійно-технічної) освіти на модульно – компетентнісній основі, викладено особливості організації дуальної форми навчання в закладах професійної (професійно-технічної) освіти аграрної галузі.
У практичній частині посібника висвітлено досвід роботи ДНЗ «Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І.Г.Боровенського» щодо проведення експерименту всеукраїнського рівня з упровадження елементів дуальної форми здобуття освіти за професією «Садовод» за темою «Організація професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників за дуальною формою здобуття освіти» у червні 2019 року – грудні 2022 року».
Практичний посібник може бути цікавим для педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти у контексті вдосконалення їх професійної компетентності та призначений для використання у закладах професійної (професійно – технічної ) освіти, що здійснюють підготовку майбутніх кваліфікованих робітників за дуальною формою здобуття освіти.

Автор: 

Болбат Світлана Юріївна, заступник директора з навчально-виробничої роботи ДНЗ "Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І.Г.Боровенського"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі