Користувацький вхід

Впровадження елементів дуальної форми здобуття освіти при підготовці кваліфікованих робітників

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

У даній методичній розробці автор розкриває деякі теоретичні, методичні та практичні аспекти теми: «Впровадження елементів дуальної форми здобуття освіти при підготовці кваліфікованих робітників».
Автором опрацьовано літературні джерела за темою роботи; результати аналізу і систематизації джерел представлено у теоретичні й частині роботи.
У практичні й частині роботи автор висвітлює досвід роботи ДНЗ «Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І.Г.Боровенського» щодо проведення експерименту всеукраїнського рівня з упровадження елементів дуальної форми здобуття освіти за професією «Садовод» за темою «Організація професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників за дуальною формою здобуття освіти» у червні 2019 року – грудні 2022 року».
Робота може бути цікавою для педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти у контексті вдосконалення їх професійної компетентності.

Автор: 

Болбат Світлана Юріївна, заступник директора з навчально-виробничої роботи ДНЗ "Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І.Г.Боровенського"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі