Користувацький вхід

Малюю весняні квіти

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Тема. Малюю весняні квіти
Мета. Формувати предметні компетентності: спілкування державною мовою (вчити учнів описувати весняні квіти, послідовно формувати думки та поєднувати їх у мовленні; розвивати зв’язне мовлення учнів, збагачувати їх словниковий запас); основні компетентності у природничих науках (розширити знання дітей про перші весняні квіти; вчити спостерігати за навколишнім світом і бачити красу навколо себе); екологічної грамотності (розуміння необхідності бережливого ставлення до природи).
Формувати ключові компетентності: здатність критично мислити; логічно обґрунтовувати свою позицію; уміння вчитися (формувати індивідуальний досвід участі учня в навчальному процесі, вміння, бажання організувати свою працю для досягнення успішного результату; оволодіння вміннями та навичками саморозвитку, самоконтролю); соціокультурні (формувати уміння взаємодіяти у групі, в парах, виховувати в дітей кращі моральні риси: доброту, людяність, емпатію, готовність прийти на допомогу, почуття захоплення квітами).
Обладнання: мультимедійна презентація, зображення першоцвітів, цеглинки лего, картки для роботи в парах, групах, квіточка.
Тип уроку: розвитку зв’язного мовлення
Форма проведення: стандартний
Освітні галузі: мовно-літературна, природнича, мистецька.

Автор: 

Чорноморченко-Данилович Оксана Михайлівна, вчитель початкових класів ЗЗСО № 3 м. Білгорода-Дністровського

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі