Користувацький вхід

Застосування онлайн-інструментів на уроках української мови та літератури

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Сучасні діти - це нове мережеве покоління, яке здатне перевершити будь-якого дорослого. Вони живуть у цифровому світі без кордонів і обмежень. Їх називають «покоління Z». Вони найкраще сприймають саме візуальну інформацію, краще розуміють образи, ніж слова. Інструкції в картинках або у формі відеороликів – ось що потребують сучасні діти.

Навчання має бути прив’язаним до життєвих потреб і реалій, у яких дитина існує. Прогресивні методики, ідеї допоможуть нам, учителям, мотивувати дитину до дій, до бажаного успіху. Тим більше, що мережеве покоління миттєво вбирає інформацію і здатне здивувати своєю креативністю та продуктивністю

Отже, сучасні учні практично не уявляють життя без смартфона. Адже з його використанням підлітками здійснюються більшість повсякденних дій: спілкування у соціальних мережах, переглядання фільмів, розваги, пошук потрібної інформації, прослуховування музики тощо. Тому залучення технологій з використанням мобільного телефону на уроках додатково заохотить школярів до вивчення вашого предмета.
Бердюк Л.Д.)

Автор: 

Савлюк Світлана, учитель української мови та літератури Харківського ліцею "Ангстрем"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі