Користувацький вхід

Засідання колегії МОНмолодьспорту України на тему «Про стан та перспективи розвитку дошкільної освіти»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.



Мрії здійснюються!

27 вересня 2012 р. у Палаці дітей та юнацтва відбулося розширене засідання колегії МОНмолодьспорту України на тему «Про стан та перспективи розвитку дошкільної освіти».

Якщо дуже чогось хотіти і прагнути цього: докласти зусилля душі, свої думки, вигадку і втілити все це в конкретні справи, потрібні людям, то мрія обов’язково здійсниться.

Тетяна Вороніна, головний редактор видань «Дитячий садок» та журналу «Дошкілля» видавництва «Шкільний світ», задумала свято Всеукраїнський День Дошкілля на честь ВСІХ працівників дошкільної освіти, яке щорічно проводиться у першу п’ятницю листопада. Мета: наголосити на цінності і важливості дошкільного віку в формуванні особистості та подальшому житті людини, привернути увагу до дошкільної ланки освіти різних верств населення, об’єднати педагогів-дошкільників України, показати їхній творчий потенціал, підвищити педагогічний рівень аудиторії батьків, започаткувати хорошу традицію на подальші роки.

У 2006 р. наша команда в Київському міському Будинку вчителя ВПЕРШЕ провела Всеукраїнський День Дошкілля. Приємно, що свято підтримали вихователі і методисти, керівники дошкільних закладів, медичні сестри й лікарі, помічники вихователів, інструктори з фізичного виховання, музичні керівники, управлінці різного рівня, науковці, студенти, батьки і всі небайдужі. Тож сьогодні щороку працівники дошкільної освіти в різних куточках нашої крани святкують Всеукраїнський День Дошкілля, а відтак ми зустрічаємося в Києві.

Сьогодні ВПЕРШЕ на державному рівні Україна святкує День працівників дошкільної освіти. На розширеному засіданні колегії МОНмолодьспорту України відбулася невимушена розмова про те, що зроблено і що потрібно зробити, про теперішнє і майбутнє дошкільної освіти, наші досягнення та помилки, розвиток дітей і наступність дитячого садка і школи, взаємозв’язок з батьками, емоційне благополуччя всіх учасників освітнього процесу…

Дмитро Табачник, Міністр МОНмолодьспорту України, особисто привітав освітян і вручив грамоти переможцям конкурсів, що їх проводило Міністерство. Тетяна Вороніна відзначена подякою МОНмолодьспорту України та Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти» за особисту ініціативу щодо започаткування Всеукраїнського Дня Дошкілля.

Щиро вітаємо всіх, хто опікується Дитинством! Натхнення, тепла, радості, здійснення всіх мрій!

Автор: 

Шкільний світ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі