Користувацький вхід

КОМП’ЮТЕРНА ПІДТРИМКА ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОЇ ЧАСТИНИ ХІМІЇ В УМОВАХ ПРОФІЛЬНОГО НАВЧАННЯ

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Для України, яка прагне європейської інтеграції, вирішення проблеми забезпечення інформаційної компетентності учнівської молоді набуває стратегічного значення. Про це йдеться у Законі України «Про освіту», Національній доктрині розвитку освіти, Концепції загальної середньої освіти.
Одним із шляхів поліпшення якості національної освіти, забезпечення диференціації навчання є упровадження в старшій школі профільного навчання.
Профільність є ефективним засобом диференціації навчання у старшій школі, вона має на меті забезпечити більш глибоку підготовку старшокласників у тій галузі знань і діяльності, до яких у них сформувались стійкі інтереси і здібності.
Зміст навчання хімії у профільній школі, який ґрунтується на принципах наступності й неперервності між основною і старшою ланками освіти, за задумом, має забезпечити поступ учня за його власною освітньою траєкторією, орієнтовану на майбутню професію.
В класах біолого – хімічного, хіміко – технологічного, агрохімічного і фізико – хімічного профілів навчання хімії повинно забезпечувати більш високий рівень хімічної підготовки як в теоретичному, так і в прикладному аспекті.

Автор: 

Коромислова Алла Георгіївна, вчитель хімії Голопристанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі