Користувацький вхід

Перелік збірників завдань для проведення державної підсумкової атестації учнів 4-х класів загальноосвітніх навчальних закладів у 2013 році (ДПА-2013)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Перелік збірників завдань
для проведення державної підсумкової атестації учнів
4-х класів загальноосвітніх навчальних закладів з
предметів інваріантної складової Типових навчальних планів
ДПА-2013

1. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з української мови для загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою навчання. 4 клас» (авт. Пономарьова К. І., Гайова Л. А.).

2. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з української мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 4 клас» (авт. Воскресенська Н. О., Харченко О. Я.).

3. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з російської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 4 клас» (авт. Сильнова Е. С., Каневська Н. Г., Олійник В. Ф.).

4. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчання українською мовою. 4 клас» (авт. Вашуленко О. В.).

5. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання українською мовою для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 4 клас» (авт. Воскресенська Н. О., Харченко О. Я.).

6. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 4 клас» (авт. Лапшина І. М., Попова Т. Д.).

7. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою. 4 клас» (авт. Онопрієнко О. В., Пархоменко Н. Є., Листопад Н. П.).

8. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 4 клас» (авт. Онопрієнко О. В., Пархоменко Н. Є., Листопад Н. П.).

9. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з української мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням мовами національних меншин. 4 клас» (авт.Петрук О. М.).

10. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з кримськотатарської мови та читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням кримськотатарською мовою. 4 клас» (авт. Мамутова М. Р.).

11. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з польської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням польською мовою. 4 клас» (Іваницька Е. В., Слободяна І. А., Савчак М. Й.).

12. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням польською мовою. 4 клас» (авт. Іваницька Е. В., Слободяна І. А., Савчак М. Й.).

13. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з молдовської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням молдовською мовою. 4 клас» (авт. Фєтєску Л. І., Пасат Н. В.).

14. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням молдовською мовою. 4 клас» (Фєтєску Л. І., Пасат Н. В.).

15. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з румунської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням румунською мовою. 4 клас» (Пілігач О. Г., Скріпа О. К.).

16. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням румунською мовою. 4 клас» (Пілігач О. Г., Скріпа О. К.).

17. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з угорської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням угорською мовою. 4 клас» (авт. Сергійчук Ю. П., Гадар Ю. І.).

18. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням угорською мовою. 4 клас» (авт. Сергійчук Ю. П., Гадар Ю. І.).

Автор: 

Інститут інноваційних технологій і змісту освіти

У 4-х класах підсумкова атестація буде проведена з 13 до 21 травня

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі