Користувацький вхід

Перелік збірників завдань для проведення державної підсумкової атестації учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів у 2013 році (ДПА-2013)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Перелік збірників завдань
для проведення державної підсумкової атестації учнів
11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів з
предметів інваріантної складової Типових навчальних планів
ДПА-2013

1. «Збірник переказів для державної підсумкової атестації з української мови. 11 клас» (укл. Шелехова Г. Т., Новосьолова В. І., Ярмолюк А. В.).

2. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з української літератури. 11 клас» (авт. Коваленко Л. Т., Михайлова Н. В.).

3. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з історії України. 11 клас» (авт. Власов В. С., Кульчицький С. В.).

4. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з історії України для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 11 клас (авт. Власов В. С., Кульчицький С. В.).

5. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації із всесвітньої історії. 11 клас» (авт. Ладиченко Т. В., Камбалова Я. М.).

6. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з правознавства. 11 клас» (авт. Ремех Т. О.).

7. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з курсу «Людина і світ». (авт. Бакка Т. В., Мелещенко Т. В.).

8. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з курсу «Філософія». 11 клас» (авт. Бакка Т. В., Мелещенко Т. В.).

9. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації зі світової літератури. 11 клас» (авт. Таранік-Ткачук К. В., Фоміна С. П.).

10. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з англійської мови. 11 клас» (авт. Коваленко О. Я., Чепурна О. В., Ворон Г. Л., Шопулко М. Н.).

11. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з німецької, мови. 11 клас» (авт. Коваленко О. Я., Горбач Л. В., Трінька Г. Ю.).

12. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з французької та іспанської мов. 11 клас» (авт. Коваленко О. Я., Клименко Ю. М., Файзуліна Л. М., Костилев А. І., Плієнко В.П.).

13. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики. 11 клас» (авт. Глобін О. І., Єргіна О. В., Сидоренко П. Б., Панкратова І. Є.).

14. Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 11 клас (авт. Глобін О. І., Єргіна О. В., Сидоренко П. Б., Панкратова І. Є.).

15. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з хімії. 11 клас» (авт. Дубовик О. А.).

16. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з біології. 11 клас» (авт. Фіцайло С. П., Скрипник Н. В., Мердух І. І., Мирна Л. П., Соболь В. І.).

17. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з біології для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 11 клас» (авт. Фіцайло С. П., Скрипник Н.В., Мердух І. І., Мирна Л. П., Соболь В. І.).

18. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з географії. 11 клас» (авт. Гладковський Р. В., Довгань А. І., Забуга Н. І., Паламарчук Л. Б., Совенко В. В.).

19. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з географії для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 11 клас» (авт. Гладковський Р. В., Довгань А. І., Забуга Н. І., Паламарчук Л. Б., Совенко В. В.).

20. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з економіки. 11 клас» (авт. Бицюра Ю. В., Горленко Г. О., Капіруліна С. Л.).

21. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з екології. 11 клас» (авт. Бойчук Ю. Д., Малікова С. О.).

22. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з фізики. 11 клас» (авт. Непорожня Л. В., Петренко А. М., Галаганюк Л. В., Засєкін Д. О., Селезнев Ю. О., Овсянніков О. А.).

23. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з астрономії. 11 клас» (авт. Казанцев А. М., Крячко І. П.).

24. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інформатики. 11 клас» (авт. Морзе Н. В., Вембер В. П., Кузьмінська О. Г., Войцеховський М. О., Проценко Т. Г.).

25. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з технологій (технічні види праці). 11 клас» (авт. Терещук Б. М., Дятленко С. М., Тарара А. М., Загорний В. К.).

26. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з технологій (обслуговуючі види праці). 11 клас» (авт. Терещук Б. М., Дятленко С. М., Левченко Н. Г., Лосина Н. Б., Мачача Т. С.).

27. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з креслення. 11 клас» (авт. Сидоренко В. К., Терещук Б. М., Дятленко С. М., Солодуха Я. Т.).

28. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з фізичної культури. 11 клас» (авт. Тимошенко О. В., Дятленко С. М., Деревянко В. В., Єрмолова В. М., Копилова Л. В., Лакіза О. М.).

29. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з художньої культури. 11 клас» (авт. Масол Л. М., Гайдамака О. В.).

30. «Збірник переказів для державної підсумкової атестації з російської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 11 клас» (укл. Мельникова Л. В., Король Г. М., Путій Т. М.).

31. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з російської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 11 клас» (Бикова К. І., Кошкіна Ж. О.).

32. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інтегрованого курсу «Література» (російська та світова). 11 клас» (авт. Сімакова Л. А., Снєгірьова В. В.).

33. «Збірник переказів для державної підсумкової атестації з румунської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням румунською мовою. 11 клас» (авт. Говорнян Л. С., Остафій О. Р.).

34. «Збірник переказів для державної підсумкової атестації з кримськотатарської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням кримськотатарською мовою. 11 клас» (укл. Яяєва А. М., Велішаєва Х. В., Яяєва Н. М.).

35. «Збірник переказів для державної підсумкової атестації з молдовської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням молдовською мовою. 11 клас» (укл. Кьося В. В., Фєтєску Л. І.).

36. «Збірник переказів для державної підсумкової атестації з угорської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням угорською мовою. 11 клас» (укл. Браун Є. Л.).

37. «Збірник переказів для державної підсумкової атестації з польської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням польською мовою. 11 клас» (укл. Іванова М.С.).

38. «Збірник переказів для державної підсумкової атестації з болгарської мови для загальноосвітніх навчальних закладів. 11 клас» (авт. Бузіян Н. С., Кара Н. В.).

39. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інтегрованого курсу «Література (румунська та світова)». 11 клас» (авт. Говорнян Л. С., Попа М. К.).

40. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інтегрованого курсу «Література (угорська та світова)». 11 клас» (авт. Браун Є. Л.).

41. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інтегрованого курсу «Література (польська та світова)». 11 клас» (авт. Мацькович М.Р., Романик Л. І., Горун І.М.).

42. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інтегрованого курсу «Література (молдовська та світова)». 11 клас» (авт. Фєтєску Л. І., Страт Л. П.).

43. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інтегрованого курсу «Література (кримськотатарська та світова)». 11 клас» (авт. Сулейманова М. М., Селяметова Д. У., Трош Л. Н., Аджигельдієва Г. Р., Зейтуллаєва Л. А., Люманова Ш. Я., Ібраімова Є. Г., Февзі Г. Д., Сейталієва Ш. А., Сеіт-Джаміль А. Ш.).

Автор: 

Інститут інноваційних технологій і змісту освіти

Державна підсумкова атестація випускників 11-х класів буде проведена у письмовій формі з трьох предметів. Випускні іспити одинадцятикласників відбудуться впродовж п’яти днів з 27 по 31 травня. Результати державної підсумкової атестації будуть враховуватися при визначенні середнього бала атестата.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі