Користувацький вхід

Проект з громадянського виховання учнів 10-11 класів "Рости в собі громадянина"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

У період швидкоплинних змін та зростаючої різноманітності особлива потреба відчувається в активних, поінформованих та відповідальних громадянах.
Громадянське виховання є важливою складовою становлення демократичної держави й громадянського суспільства в Україні, невід'ємним компонентом навчально-виховного процесу.
У сучасному українському суспільстві відбувається криза моральності та правосвідомості, відсутність справжніх цінностей та ідеалів. Тому дуже важливим на сьогодні є формування в учнів громадянських компетентностей.
Проект "Рости в собі громадянина" забезпечує формування громадянсько зрілих, активних, відповідальних та творчих особистостей, яким притаманні почуття гордості за своє місто, країну, які усвідомлюють своє місце у житті громади, адекватно оцінюють життєві ситуації, знають та виконують свої права та обов'язки перед країною, школою, здатні захищати свою власну позицію, критично мислити.
Проектна діяльність є однією з найпродуктивніших педагогічних технологій громадянського становлення особистості, яка передбачає участь учнів у різних видах діяльності, обговоренні різних проблем суспільного життя.

Автор: 

Бєлаш Ольга Володимирівна, заступник директора з НВР, вчитель історії та правознавства Полтавської ЗШ І-ІІІ ступенів №26.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі