Користувацький вхід

Яскравий світ дитинства

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Інтенсифікація сучасного викладання предмета відбувається завдяки застосуванню інтерактивних методик, до яких відносяться нові інформаційні технології, телекомунікаційну діяльність і метод проектів. Унаслідок раціонального поєднання теоретичного і практичного застосування, ці методики знаходять широке впровадження у розв’язанні конкретних проблем навчання учнів.
Лінгвістичний 6А клас уже протягом двох років є учасником телекомунікаційного проекту «Ми – партнери». У рамках цього проекту учнями створені проекти: «Ми і наша школа», «Вільний час».У цьому році діти прийняли участь у міжнародному проекті «Christmas Card». Учні постійно знаходяться у пошуку можливостей поширити коло друзів-партнерів у навчанні і радо спілкуються з однолітками, що сприяє підвищенню мотивації до навчання та креативному розвитку дітей.
Творчий пошук дітей, володіння комп’ютером, зацікавленість телекомунікаційною проектною діяльністю, прагнення побільше узнати про однолітків за кордоном та розповісти про себе сприяло створенню проекту: «Яскравий світ дитинства». Проект зорієнтований на засвоєння цілого навчального розділу «Світ навколо мене» і становить частину стандартних навчальних предметів з англійської мови, курсу «Я і Україна», « Мій край», інформатики, математики, етики. Виконуючи проектні завдання учні повинні відповісти на ключове питання, чи дійсно вони почуваються комфортно у своєму світі дитинства.
Мета проекту - подальший розвиток базових лексичних, граматичних, стилістичних, мовленнєвих умінь та навичок, а також навичок мислення високого рівня на основі узагальнення та поглиблення знань за темою, використання комп’ютерних програмних засобів та виховання гуманного та толерантного ставлення один до одного та оточуючого середовища, розвиток світогляду дітей.
Учні аналізують ситуацію, створюють анкети, проводять анкетування, обробляють результати, здійснюють пошук інформації, розподіляються на групи, пишуть твори за обраними темами, створюють календар своїх цінностей, за яким вирішили планувати роботу у класі та презентацію у програмі Power Point.

Автор: 

Лапіна Оксана Олександрівна
вчитель вищої категорії
навчально-виховний комплекс №16

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі