Користувацький вхід

Мультимедійний підручник «Біологія, 11 клас»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

bannermet.gifМультимедійний підручник «Біологія, 11 клас» розроблений відповідно до програми з біології затвердженої Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України.
Увесь курс складається з 58 мультимедійних уроків. Кожен урок розкриває конкретну тему і містить: теоретичний матеріал, практичні роботи, багатий ілюстративний матеріал, анімацію (процеси, які складно або й неможливо спостерігати у природному середовищі), відеофрагменти, звуковий супровід до уроку тощо. До кожного розділу пропонується тестовий контроль.
Під час роботи з мультимедійним підручником учень одночасно споглядає та слухає нову інформацію за рахунок чого ефективність засвоєння навчального матеріалу збільшується мінімум втричі. Крім того, цей ефект підсилюється за рахунок виконання інтерактивних завдань для самостійної роботи.

Автор: 

ТМ РОзумники

Підскажіть будь-ласка як його запустити,вже активоване.
проблема.

На робочому столі повинен бути ярлик. Якщо немає, зайдіть: кнопка "Пуск", "Всі програми", "ТМ Розумники", натискаєте на ярлик "Біологія, 11 кл." . Якщо зберегли на флешці, відкриваєте файли флешки, повинен бути файл Start.exe, натискаєте двічі.

якщо усе зробили і нічого не вийшло, телефонуйте за будь-яким номером% Технічна підтримка, активація:
Тел: +38 (044) 223-10-57,
+38 (097) 807-07-69,
+38 (095) 811-71-21,
+38 (044) 483-23-90

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі