Користувацький вхід

«Реалізація творчого потенціалу учнів як шлях розвитку соціально-активної особистості»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

«Не можна пізнати дитину, не люблячи, не поважаючи її гідності. Тільки та школа має майбутнє, яка поважає в дитині Людину. Учительська професія - це людинознавство, постійне проникнення у складний духовний світ людини, яке ніколи не припиняється. Прекрасна риса — повсякчас відкривати в людині нове » - говорив видатний педагог В.О.Сухомлинський. Я не перестаю захоплюватися творчістю, безмежною любов'ю до дітей цієї людини, чиї погляди на навчання і виховання дітей завжди були і будуть актуальними і корисними і до них я завжди звертаюся у своїй педагогічній діяльності.
Одним із стратегічних завдань реформування освіти в Україні згідно з державною національною програмою «Освіта» є формування освіченої, творчої особистості, становлення її фізичного і морального здоров’я. Роз’яснення цього завдання передбачає психолого-педагогічне обґрунтування змісту і методів навчально-виховного процесу, спрямованого саме на творчий розвиток особистості учнів.

Автор: 

Кузюра Олена Анатоліївна, учитель трудового навчання та технологій, загальноосвітньої школи I-III ст. № 9 Дзержинської міської ради

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі