Користувацький вхід

ПРОВЕДЕННЯ УРОКІВ-ТРЕНІНГІВ З ОСНОВ ЗДОРОВ'Я В 5, 6, 9-х КЛАСАХ

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Предмет ”Основи здоров`я” є обов`язковим для вивчення в основній школі всіх загальноосвітніх навчальних закладів України. Він дає дітям шанс сформувати важливі життеві уміння, які допоможуть їм зберегти здоров`я, гармонійно розвиватися і в майбутньому стати успішними, стійкими до викликів сучасного світу.
Досягти цього можна лише за умови проведення цікавих, творчих уроків, що приносять задоволення дітям. Найкращий спосіб створення необхідної атмосфери та ефективності – це проведення уроків-тренінгів.
Запропонуючи дітям сісти в коло і обмінятися думками, ми даємо змогу їм висловитися з приводу будь-якої події та проблем і навчитися вислуховувати думки інших. Такі уроки допомагають дітям відчути єднання з групою, навчають роботі в команді, співпраці з однодумцями. Це дозволяє дітям уникнути почуття самотності та байдужості. Діти вчаться приймати рішення і діяти з позиції здорового глузду, протистояти тиску і критично мислити, розподіляти час і відпочивати, спілкуватися і розуміти один одного. Вони набувають досвіду мирного розв`язання конфліктів і пошуку компромісів, розвивають свої творчі здібності і самостійності.

Автор: 

ЛІСНЯК ОЛЕНА ВОЛОДИМИРІВНА, вчитель Основ здоров'я. Черкаська Спеціалізована Школа І-ІІІ ступенів №17 Черкаської міської ради Черкаської області.

Джерело: 

Література:
1. Бойченко Т.Є., Василенко С.В., Гущина Н.І. Основи здоров`я : Підручник для 5 кл. загальноосвіт. навч. закл.-К.: Навч.Книга, 2005, - 192с.
2. Воронцова Т.В., Пономаренко В.С. Основи здоров`я: Підручник для 5 кл.-К.: Алатон, 2005.
3. Бойченко Т.Є., Коваль Н.С., Дивак В.В. Основи здоров`я: Підручник для 6-кл.загальноосвіт.навч.закл.- К.: Генеза, 2006.-144с.
4. Воронцова Т.В., Пономаренко В.С. Основи здоров`я: Підручник для 6 кл.-К.: Алатон, 2006.
5. Бойченко Т.Є., Василенко І.П., Коваль Н.С. Основи здоров`я: Підручник для 9-кл.загальноосвіт.навч.закл.- К.: Генеза, 2009.-160с.
6. Воронцова Т.В., Пономаренко В.С. Основи здоров`я:5,6 кл.:Посібник для вчителя.-К.: Алатон, 2005.
7. Тагліна О.В. Основи здоров`я. 9кл: Розробки уроків.-Х.: Вид-во «Ранок», 2009.-256с.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі