Користувацький вхід

Російський балет

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

В сучасній педагогіці має місце багатоваріантність форм і методів навчання, спрямованих на особистісно зорієнтованому навчанні, що сприяє якісному засвоєнню нового матеріалу, розвитку розумової діяльності, виявленню умінь та навичок критичного осмислення проблеми, пошукової роботи, розвитку естетичного смаку, набуття якостей, які стануть у нагоді в подальшому житті.
Комп’ютерні технології дуже своєчасні на уроках художньої культури. Сьогодні неможливо провести сучасний урок художньої культури без допомоги інформаційних технологій. Тема «Російський бал» вивчається на другому курсі в розділі «Театральне мистецтво».
Цьому уроку передує велика пошукова робота учнів по збору матеріалів з даної теми. Зібрана інформація обговорюється, аналізується і відбирається лише та, яка найбільш відповідає темі. На уроці використані інноваційні технології: створена презентація, демонструвались уривки балетів. Урок пов'язаний з іншими видами мистецтва: літературою, живописом, музикою, хореографією, кінематографом.
Використовувались інтерактивні форми і методи роботи: «мікрофон», робота в малих групах, робота в парах. Проведення тестових завдань та мистецького диктанту проходило в ігровій формі. Учні були поділені на групи і кожна група виконувала своє завдання. Такий урок дає змогу вчителю робити навчально-пізнавальний процес привабливішим, і навчити дітей вчитися з задоволенням.

Автор: 

Козачук Ірина Борисівна
викладач зарубіжної літератури та художньої культури
ПТУ-26 м. Кременчука

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі