Користувацький вхід

ВИКОРИСТАННЯ ВІДЕОУРОКІВ ЯК МЕТОДУ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАКРІПЛЕННЯ ЗНАНЬ

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

ЕПІГРАФ:
Никогда не прекращайте вашей самообразовательной работы и не забывайте, что, сколько бы вы ни учились, сколько бы вы ни знали, знанию и образованию нет ни границ, ни пределов.
Рубакин Николай Александрович

Значне місце в процесі навчання займають методи самостійної роботи учнів зі сприйняття і осмислення нових знань. Для того, щоб закріпити практичні навички роботи, учень повинен систематично працювати над поліпшенням своєї майстерності як на уроках виробничого навчання, так і вдома. Не завжди майстер виробничого навчання може бути поряд з учнем і надати потрібну консультацію.
Упровадження у навчальний процес мультимедійних засобів навчання – це вимога сучасної освіти.
Актуальність полягає в тому, що майстер виробничого навчання здійснює процес навчання учнів за допомогою відеоматеріалів, що сприяє кращому процесу запам’ятовування нового матеріалу та повторенню раніше вивченого і дозволяє інтегрувати зміст освіти з новітніми технологіями.
Сучасна молодь – це молодь екранної інформації. Інформація з відеоуроків дозволяє активізувати пізнавальну діяльність учня, оскільки в нього виникає бажання до самовдосконалення. З'являється мотивація до поглибленого вивчення своєї професії та підвищується самооцінка учня (здатен відтворити новий матеріал, спостерігаючи за відеоуроком). Це той важливий фактор, який враховуємо при організації уроку виробничого навчання.

Автор: 

АРНАУТ Ірина Олексіївна, майстер виробничого навчання, ВПУ №7 м. Кременчука

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі