Користувацький вхід

Творчий портрет майстра виробничого навчання Гірницького професійно-технічного училища Сосновик Л.С.

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Мета мого портфоліо:
Продемонструвати найбільш значущі результати:
1. Практичної діяльності для оцінки своєї професійної компетентності.
2.Проаналізувати, узагальнити і систематизувати свій педагогічний досвід.
3. Об'єктивно оцінити свої можливості і спланувати свою роботу для подальшого досягнення більш високих результатів.

Методична проблема, над якою працюю:
Особливості формування у учнів трудових навиків, шляхи активізації діяльності учнів на уроках виробничого навчання.

ОБГРУНТУВАННЯ АКТУАЛЬНОСТІ ТА ПРАКТИЧНОЇ ЗНАЧИМОСТІ ПЕДАГОГІЧНОГО ДОСВІДУ
• Майстер виробничого навчання повинен планувати проведення уроку так, щоб поряд з методичним та організаційним супроводженням основної групи учнів забезпечити таке супроводження і тих учнів, які виконують роботи підвищеної складності. Період навчання в майстернях найважливіший,бо майстер формує навчальні уміння, вивчає можливості кожного учня, закладає базу для правильного і раціонального виконання окремих трудових прийомів, вчить основам майбутнього професіоналізму.
• До кожного уроку готується комплексно – методичне забезпечення для навчальної роботи двох рівнів ( на відміну від традиційного уроку, коли всі учні виконують однакове завдання).
• Оскільки учні оволодівають в училищі професією за обраним фахом, урокам виробничого навчання приділяється першочергова увага. Це широке і необхідне поле діяльності, яке дає необмежені можливості роботи з учнями в напрямі економічного виховання.
• Намагаюсь виховувати такого громадянина суспільства, який усвідомлює всю важливість економічних знань, прагне змін на краще для своєї держави і для себе, формує в собі здібність до саморозвитку, самоосвіти, творчої ініціативи та активності, самостійності в прийнятті рішень.

Автор: 

Сосновик Людмила Семенівна майстер виробничого навчання з професії "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва" Гірницького професійно-технічного училища.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі