Користувацький вхід

Міжпредметні зв’язки та розвиток інтелектуальних здібностей молодших школярів на уроках фізичної культури

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Проблема інтелектуального розвитку учнів в умовах сучасної школи набуває домінуючого значення. Увага до цієї проблеми диктується умовами сучасного життя. Інтелектуальний розвиток виступає як найважливіший компонент будь-якої діяльності людини. Для того щоб задовольнити свої потреби в спілкуванні, навчанні, праці людина повинна сприймати світ, звертати увагу на різні компоненти діяльності, представляти те, що йому потрібно робити, запам'ятовувати, обмірковувати. Очевидним є пошук шляхів вирішення проблеми інтелектуального розвитку молодших школярів.
Особлива увага в даний час приділяється програмному забезпеченню фізичного виховання в загальноосвітніх установах, що враховує як індивідуальні потреби і інтереси дітей, так і регіональні особливості середовища проживання.
Основна ідея досвіду полягає в розробці системи уроків з фізичної культури з використанням рухливих ігор з дидактичною спрямованістю і включення їх в освітній процес
Мета педагогічної діяльності - організувати фізичне виховання з учнями початкової школи таким чином, щоб воно забезпечувало кожній дитині фізичний розвиток разом з її інтелектуальними здібностями.

Автор: 

Волкова Ірина Павлівна, вчитель початкових класів КЗ"Спеціалізована природничо-математична школа I-IIIст. при ДНУ ім.О.Гончара",м.Нікополь, Дніпропетровська обл.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі