Користувацький вхід

Збірник матеріалів районного МО "Шляхи впровадження сучасних виховних та здоров’язбережувальних технологій в практику роботи організаторів виховного процесу"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Метою першого засідання педагогів-організаторів стало обговорення методичних рекомендацій щодо організації виховного процесу у загальноосвітніх навчальних закладах району у 2016-2017 н.р.; аналіз питання забезпечення нових підходів до формування в школярів ціннісного ставлення особистості до себе; обговорення Концепції нової української школи (Концептуальні засади реформування середньої освіти «Нова українська школа»); окреслення можливостей виховного процесу для формування успіху як життєвого пріоритету особистості; з’ясування ролі педагога-організатора в демократизації шкільного середовища; визначення шляхів впровадження сучасних виховних та здоров’язбережувальних технологій в практику роботи організаторів виховного процесу.

Зміст:
Літвинчук О. С. Організація виховного процесу у загальноосвітніх навчальних закладах району у 2016-2017н.р.. Пошук та забезпечення нових підходів до формування в школярів ціннісного ставлення особистості до себе. Обговорення Концепції нової української школи (Концептуальні засади реформування середньої освіти «Нова українська школа»).
Консевич Л. В. Можливості виховного процесу для формування успіху як життєвого пріоритету особистості.
Гузик Г. О. Роль педагога-організатора в демократизації шкільного середовища.
Любечко О. В. Шляхи впровадження сучасних виховних та здоров’язбережувальних технологій в практику роботи організаторів виховного процесу.

Автор: 

Консевич Людмила Василівна, педагог-організатор Великомежиріцького НВК «Школа І ступеня-гімназія»;
Літвинчук Олег Сергійович, методист Корецького районного методичного кабінету;
Гузик Галина Олександрівна, педагог-організатор Старокорецької ЗШ І-ІІ ст.;
Любечко Оксана Володимирівна, педагог-організатор Стовпинського НВК «ЗНЗ І-ІІ ст.-ДНЗ».

Схожі публікації

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі