Користувацький вхід

Українська мова в дущі кожного з нас

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Епіграфом до відкритого виховного заходу взяті слова Олени Пчілки: «Давайте будемо розмовляти по-українському». І недаремно,бо метою виховного заходу, який носить назву «Українська мова в душі кожного з нас » є показати красу і багатство рідної мови, її різноманітні можливості, довести що українська мова - це духовна святиня, найбільший скарб народу .
В усі часи були люди, які стояли на сторожі українського слова, свідомо йшли на конфлікт з владою, платили за це своєю свободою і життям, аби тільки відстояти право говорити і писати рідною мовою. Тому вважаю, що у світлі ситуації яка склалася на Донбасі ,є доречним провести виховний захід, який би підіймав питання української мови.
Структура уроку складена так, щоб з початку та до кінця заходу підтримувалась тепла , дружня атмосфера, учні повинні зайняти активну позицію та ініціювати доповіддю, декламувати вірші. Для більшої зацікавленості передбачається провести інтеракцію з класифікацією пам’ятних дат для України. На уроці будуть використані інноваційні технології. Відеоролик з піснею «Рідна мова» ,у виконанні Влада Булаха, передбачає об’єднання всіх присутніх та разом виконати українські пісні, під баян.
Творча активність учнів дозволить аналізувати та краще сприймати інформацію, розширить їх знання з історичних фактів та формуватиме почуття національної гідності.
Такий захід дозволить реалізувати поставлені цілі та відповість вимогам сучасного світу.

Автор: 

Шматко Тетяна Євгенівна,майтер в/н, державний навчальний заклад Артемівський центр прфесійноїосвіти

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі