Користувацький вхід

ПРОЕКТУВАННЯ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОГО ПЕРСОНАЛУ СУЧАСНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Заступник директора з НВР Зеленодольської ЗШ І-ІІІ ступенів №1 Зеленодольської міської ради Дніпропетровської області Ковтун Юлія Михайлівна у методичному проекті на тему «Проектування розвитку педагогічного персоналу сучасного навчального закладу» поставила мету – розкрити сутність методичного проектування та окреслити його роль у розвитку педагога. Визначила такі завдання:
для практичного застосування в загальноосвітньому навчальному закладі вивчити, систематизувати та узагальнити теоретичні відомості та матеріали щодо підвищення професійного рівня педагогічних працівників;
розглянути ефективні засоби та умови підвищення професійної компетентності педагога, комплексний підхід у доборі змісту й організації роботи, основні шляхи професійного розвитку педагога, зокрема метод проектів.
У проекті узагальнила теоретичні та методичні матеріали, які розкривають зміст теми курсового проекту. У практичній частині запропонувала розробку педагогічних рішень проектування професійного зростання педагога, апробовану на базі Зеленодольської ЗШ І-ІІІ ступенів №1.
Очікуваний результат: проектування розвитку педагогічного персоналу дозволяє
• організувати діагностику і самодіагностику реальних професійних можливостей, потреб і запитів педагогів;
• стимулювати групову творчость й ініціативи членів педагогічного колективу;
• залучити вчителів до науково-дослідної, дослідно-експериментальної роботи, до цілеспрямованого формування нового досвіду свого навчального закладу;
• поширювати перспективний досвід, набутий в колективі.

Автор: 

Ковтун Юлія Михайлівна, заступник директора з НВР
Зеленодольської ЗШ І-ІІІ ступенів №1
Зеленодольської міської ради Дніпропетровської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі