Користувацький вхід

Роль суфіксів. Творення слів із найуживанішими суфіксами

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Урок української мови розроблено згідно з чинною програмою навчального предмета «Українська мова» для 3 класу загальноосвітніх навчальних закладів та в контексті переходу на новий Державний стандарт початкової загальної освіти.
Тема вивчається у ІІ семестрі 3 класу.
Основне завдання уроку - розвивати мовлення учнів, фонетичний слух; спостережливість, уважність; збагачувати лексику учнів; виховувати інтерес, любов до рідної мови, дбайливе ставлення до природи. Увагу дітей акцентувати на вивчення даного питання, завдяки наочним матеріалам, компетентності молодших школярів.
На уроці, враховуючи вікові особливості третьокласників, використано сучасніосвітні технології: інтерактивні, проблемного навчання, розвитку критичного мислення, ігрові, навчання у співробітництві, особистісно-орієнтовані. Поряд із фронтальними та індивідуальними формами роботи молодші школярі залучені до колективної діяльності (парна, групова робота).
Види робіт на уроках сприяють розвитку психічних процесів: пам’яті, уяви, уваги, мислення і впливають на формування ключових компетентностей школярів.
Багато уваги приділено становленню і розвитку якостей дитини-мовника, здатної до самостійної діяльності та спрямовано на її мовленнєвий, творчий та інтелектуальний розвиток.
Дібраний додатковий матеріал допомагає розвитку пізнавальних інтересів, мотивує до вивчення предмета.
Таким чином, під час уроку доцільно використовувати вище зазначені форми, методи та прийоми роботи, які зацікавлять учнів, сприятимуть всебічному розвитку особистості та підвищенню пізнавальних інтересів.

Автор: 

Рогова Світлана Іванівна, вчитель початкових класів
вищої категорії Пісківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів
Пісківської сільської ради
Буринського району
Сумської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі