Користувацький вхід

Гра-турнір «Історичний калейдоскоп»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Анотація
на узагальнюючий урок
з історії у 7 класі
Даний урок використовується при узагальнені розділу з історії України. Матеріал уроку систематизує в учнів знання про період Київської Русі, діяльність князів періоду утворення і розквіту Русі-України, культурний та політичний розвиток.
Використані різні технології: інтерактивні, критичного мислення, розв’язання винахідницьких завдань, історичного пошуку. Основними формами роботи на уроці є колективна, парна, групова. Різні види робіт націлені на розвиток пам’яті, уяви, уваги, мислення, формування власної точки зору, швидкості, свідомості. До кожного етапу уроку підібрано слайди, які сприяють формуванню пізнавальних інтересів, мотивують, емоційно-позитивне ставлення до предмету, показують зв'язок досліджуваних предметів з життям; забезпечують стійку мотивацію до вивчення історії своєї держави.
Дібраний матеріал в поєднанні із ілюстративним матеріалом та з використанням ІКТ сприяє підвищенню якості знань та розширення світогляду учнів, дає змогу організувати навчальний процес цікаво та нестандартно.

Автор: 

Бабарико Вікторія Віталіївна
вчитель історії
Козелецької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №3

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі