Користувацький вхід

Бінарний урок з фізики та англійської мови «Принцип дії теплових двигунів. ККД теплового двигуна. Тепловий двигун Стірлінга. The principle of working of the heat engines. Efficiency coefficient of the heat engine. Stirling Heat Engine»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Мета. Навчальна – Ознайомити з поняттям теплового двигуна, забезпечити розуміння принципу його дії, ввести поняття коефіцієнта корисної дії (ККД) теплового двигуна та двигуна Стірлінга. Ознайомити учнів з біографією видатного фізика-винахідника – Роберта Стірлінга. Ознайомлення з винаходами та відкриттями, застосуванням винаходів та відкриттів у сучасності; навчати учнів здобувати інформацію через комп’ютер; ознайомити учнів з новою лексикою, перевірити засвоєння учнями нового матеріалу.
Розвивальна – розвивати уміння і навички підготовленого усного мовлення; сприяти формуванню в учнів уміння логічно та послідовно викладати власні думки, аналізувати, узагальнювати; самостійно будувати мовленнєву дію; розвивати уміння знаходити й відбирати необхідну інформацію з друкованих та електронних джерел та уміння виділяти головне.
Виховна – виховувати в учнів повагу до культури, історії, традицій інших країн; виховувати уважність, зібраність, спостережливість.
Практична – показати практичне застосування винаходів у сучасності.
Методична – використати інтерактивні методи навчання та інтеграцію предметів як засіб поглиблення пізнавальної діяльності та розширення інтересів учнів до предметів фізики та англійської мови.
Тип уроку. Комбінований урок.
Вид уроку. Бінарний урок.
Міжпредметні зв’язки. Фізика, англійська мова, історія.
Методи та прийоми навчання. Метод проекту, випереджаюче навчання, робота в групах, рольова гра, робота з комп’ютером, демонстрація дослідів та винаходів, , виступи учнів, робота з тестами.
Засоби та обладнання. Комп’ютер, мультимедійна дошка, диски із записами музичних композицій Чайковського, Бетховена, портрети вчених, вислови видатних людей, QR-коди, відео зарядки «Move and freeze», відео «Двигун Стірлінга», «Принцип дії теплових двигунів», обладнання для демонстрації дослідів та винаходів, тести, костюм журналіста та мікрофон.

Автор: 

Бочарова Вікторія Анатоліївна
вчитель англійської мови
Свічкарь Галина Василівна
вчитель фізики
комунального закладу «Полтавська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №23»

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі