Користувацький вхід

РОЛЬ НЕСТАНДАРТНИХ УРОКІВ З МАТЕМАТИКИ У ПОЧАТКОВИХ КЛАСАХ

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Нестандартний урок максимально стимулює пізнавальну самостійність, творчу активність та ініціативу школярів. Навчання спрямоване на розвиток, підвищення якості знань, формування працьовитості, потрібних у житті навичок та вмінь. Велике значення має емоційна сфера дитини, розвиток її природних здібностей та удосконалення уже сформованих умінь і навичок.
Після проведення теоретичних дослідів, готова розкрити психолого–педагогічні особливості організації та проведення нестандартних уроків математики у початкових класах.
Вашій увазі представляю результати проведеного експериментального дослідження, яке проходило в 3 етапи: це констатувальний, формувальний та контрольний експерименти.
Результати трьох видів педагогічного експерименту довели, що систематичне і цілеспрямоване проведення нестандартних уроків математики з теми «Додавання і віднімання чисел в межах ста» сприятиме свідомому і глибокому засвоєнню програмового матеріалу, активізація пізнавальної діяльності та формуванню інтересу учнів молодшого шкільного віку до математики.

Автор: 

Суховєєва Наталія Іванівна
Учитель початкових класів
Харківська гімназія № 46 імені М. В. Ломоносова
Харківської міської ради
Харківської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі