Користувацький вхід

Розвиток спритності за допомогою спортивних ігор

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Проблема нормування рухової активності учнів має важливегігієнічне значення, тому що останнім часом відзначається прогресуючагіподинамія у молоді, що обумовлено великим обсягом навчальних занять нетільки в аудиторіях, але і вдома.
У результаті серед школярів і студентів великий відсоток знезадовільним станом здоров'я, надлишковою масою тіла,схильності до частих захворювань.
Для збереження здоров'я і високого рівня фізичних якостей школярамнеобхідний руховий режим до якого мають входити не тільки фізичнівправи і спеціальна гігієна і дієта, а й розвивають спритністьспортивні і рухливі ігри.
Недостатня рухова активність негативно позначається набагатьох функціях організму, що росте і є патогенетичним чинником увиникненні ряду захворювань. Негативний вплив дефіциту вруховому режимі підлітків ускладнюється явищем акселерації,властивою цього віку.
Неадекватність норм фізичного виховання на ріст і розвиток організмускладається або в стимуляції цих процесів, або в їх гнобленні взалежно від величини навантаження.

Автор: 

Вовк Євгеній Петрович

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі