Користувацький вхід

Методика проведення уроку виробничого навчання з теми "Технологія приготування дріжджового тіста та виробів з нього"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Підготовка сучасного робітника повинна відповідати цілій низці вимог, під впливом яких вона спрямовується на розвиток у нього вміння самостійно виконувати і оновлювати знання, ставити проблеми, творчо мислити, прий-мати оригінальні рішення в нестандартних ситуаціях. Тому головним завдан-ня професійно-технічної освіти є якісна професійна підготовка кваліфікованих робітників для різних галузей економіки з урахуванням потреб ринку, що забезпечується впровадженням інноваційних технологій навчання.
Виробництву потрібні конкурентноспроможні фахівці, здатні адаптува-тися до швидких суспільних та економічних змін, а це потребує істотного підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників. Якісна підготовка майбутнього конкурентноспроможного робітника вимагає творчого підходу педагогічних працівників навчальних закладів до вибору форм і методів нав-чання, максимального використання досягнень сучасної педагогічної науки, передового новаторського і педагогічного досвіду.
Вироби з тіста є найпоширенішими на планеті і сягають найдревніших часів. З того часу, як людина навчилась перетирати зерна злаків у борошно і випікати з неї хліб, пройшли віки. Кожен народ вніс в цей процес свій внесок, тому процес приготування виробів з тіста в різних країнах світу має свої осо-бливості.
Дріжджове тісто - одне з найбільш популярних, з нього готують пироги, ватрушки, булочки, кулеб'яки.
Тісто дріжджове не просте, робота з ним вимагає певних знань і навичок. Дріжджова випічка завжди пишна, пориста, якщо приготовлена за всіма пра-вилами. Для кожного виробу потрібно своє тісто.

Автор: 

Герасимчук Світлана Рубенівна, майстер виробничого навчання ДПТНЗ "Бородянський професійний аграрний ліцей"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі