Користувацький вхід

Методика проведення уроку виробничого навчання з теми "Технологія приготування натуральної січеної маси та напівфабрикатів з неї "

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Дана методична розробка призначена для надання теоретичної та практичної допомоги майстрам виробничого навчання за професією «Кухар» 3 розряду. Вивчаю дану тему здобувачів професійної освіти закріплюють теоретичні знання зі спец предметів та набувають практичних навичок при приготуванні напівфабрикатів з січеної риби, а також розкривають суть і зміст технологічної послідовності приготування натуральної січеної маси та напівфабрикатів з неї.
Методика викладання відіграє важливу роль у підготовці кваліфікованих фахівців. Найбільш ефективним і оптимальним методом під час викладання предмета «Технологічний процес приготування натуральної січеної маси з риби та напівфабрикатів з неї» є поєднання наочних та словесних методів, тобто уроків з практичним показом. Тісний взаємозв’язок слова і наочності витікає з того, що шлях пізнання передбачає поєднання живого спостереження, абстрактного мислення та практики. За допомогою слова майстер виробничого навчання керує спостереженням, яке здійснюється здобувачами професійної освіти, веде здобувача освіти до осмислення і формування знань, умінь і навичок. Це дає можливість здобувачам освіти краще засвоїти знання з технології приготування їжі та організації виробництва, навчитися попереджати та усувати недоліки якості страв, розвивати уяву.

Автор: 

Герасимчук Світлана Рубенівна, майстер виробничого навчання ДПТНЗ "Бородянський професійний аграрний ліцей"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі