Користувацький вхід

методична розробка відкритого уроку виробничого навчання на тему: «Приготування котлетної маси з м’яса і напівфабрикатів з неї»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

методична розробка виконана з метою оказання допомоги
майстру виробничого навчання при проведенні уроку за темою «Приготування котлетної маси з м’яса і напівфабрикатів з неї» для учнів I-III курсів ПТНЗ за професією «Кухар»
У методичній розробці наведені, інструкційні карти, які доповнені ілюстративним матеріалом, опорні конспекти з ілюстраціями виконання послідовності певної операції, загальні вимоги безпеки праці та санітарії.
Ця методична розробка є однією з форм занять при організації навчання за додатковими професійними програмами для учнів ПТНЗ, а також при організації профорієнтаційної діяльності в освітньому комплексі. Зміст майстер-класу спрямовано на демонстрацію нових методів і технологій, прийнятих на сучасних підприємствах індустрії харчування, трансляцію передового досвіду роботи та актуалізацію професійної діяльності в галузі індустрії харчування. Цілі: формувати уявлення учнів про професійної діяльності в галузі індустрії харчування;

Автор: 

Білякова Тетяна Анатоліївна , Професійно-технічне училище №5 м.Світловодськ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі