Користувацький вхід

Організація загартування та оздоровчої роботи в закладі дошкільної освіти

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Закон України «Про дошкільну освіту» визначає збереження та зміцнення фізичного, психічного і духовного здоров’я дитини як першочергове завдання розвитку, навчання і виховання наймолодших громадян країни. Оздоровлення дітей у закладі дошкільної освіти відбувається не лише в оздоровчий період. Це - системна робота. Загартувальні процедури – система заходів, спрямованих на підвищення опірності організму дітей, розвитку у них здатності швидко й без шкоди для здоров’я пристосовуватися до змінних умов навколишнього середовища.

Автор: 

Ткаченко Зоя Олегівна, вихователь, комунальний заклад "Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 138 Харківської міської ради"

Джерело: 

Використана література
1. «Здоров`я та безпека», упорядник Василенко Л.Б., Харків, видавництво «Скорпіон», 2005 рік.
2. «Формування у молодших дошкільників основ свідомого ставлення до власного здоров`я», Денисенко Н.Ф, Харків, видавництво «Ранок», 2011 рік.
3. «Витоки здоров`я», Денисенко Н.Ф., Лиходід Л.В, Тернопіль, видавництво «Мандрівець», 2010 рік.
4. «Організація рухового режиму дітей у дошкільних навчальних закладах», Вільчковський Е.С., Денисенко Н.Ф., Лиходід Л.В, Тернопіль, видавництво «Мандрівець», 2010 рік.
5. «Організація оздоровчої роботи в ДНЗ», укладач Швай-ка Л.А., Харків, видавництво «Основа», 2010 рік.
6. «Дошкільне тіловиховання», Калузька Л.В., Калузький З.В., Гуменюк М.М., Тернопіль, видавництво «Мандрівець», 2008 рік.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі