Користувацький вхід

Останні публікації

Навчальний посібник із професійно-практичної підготовки з професії «Кухар» «Нарізання овочів складними формами. Елементи оформлення страв.» IV розряд

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Навчальний посібник призначений для надання теоретичної і практичної допомоги майстрам виробничого навчання, викладачам спеціальних дисциплін та учням професійно - технічних навчальних закладів П(ПТ)О при виконанні практичних завдань.
У посібнику наведені, інструкційні карти, картки-завдання, які доповнені ілюстративним матеріалом, опорні конспекти з ілюстраціями виконання послідовності певної операції виготовлення лебедя із вареного яйця, лілії із червоного перцю, хризантеми із пекінської капусти, хризантеми із цибулі, а також складні та фігурної форми їх нарізання, загальні вимоги безпеки праці та санітарії.
Інструкційно-технологічні та інструкційні картки є документом письмового інструктажу і призначенні для користування учнями на робочому місці при відпрацюванні практичних навичок на уроках виробничого навчання.
Застосування карток на уроках виробничого навчання підвищить рівень теоретичних знань учнів, сприятиме засвоєнню прийомів виконання робіт , передбачених кваліфікаційною характеристикою кухаря 3 і 4 розрядів.

Автор: 

Білякова Тетяна Анатоліївна майстер з професійно-практичної підготовки.
ПТУ № 5,м. Світловодськ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі