Користувацький вхід

Технологія приготування заварного тіста та виробів з нього

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Дана методична розробка відкритого уроку теоретичного навчання приділяє велику увагу інноваційним технологіям під час організації навчально-виховного процесу при проведенні відкритого уроку, технологіям приготування заварного тіста та вимогам до його якості. Розглядаються практичні прийоми формування виробів з нього та оздоблення такими напівфібрикатами кондитерських виробів. Методична розробка рекомендована викладачам, майстрам виробничого навчання , учням.
В умовах сьогодення професійно-технічна освіта вимагає від педагогічних працівників неабияких зусиль в сфері пізнання нового інформаційного суспільства. А при підготовці уроків теоретичного навчання, викладачі спецдисциплін мають постійно працювати з комп`ютерними технологіями з метою оновлення обсягу професійних знань. Такий підхід викладачів спонукає учнів до самостійності у пізнавальній діяльності, розвитку творчих здібностей поширенню світогляду готують викладача до виконання головної функції на уроці – керувати навчальним процесом.
Дану тему я обрала у зв’язку з тим, що у літературі мало інформації по темі: «Заварного тіста та виробів з нього». Виробі з заварного тіста являються чудовою прикрасою будь-якого столу, як у вигляді самостійних виробів, та і у вигляді напівфабрикатів для оздоблення.

Автор: 

Волкова Надія Петрівна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі