Користувацький вхід

МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА ІНТЕГРОВАНОГО STEM-УРОКУ з математики та виробничого навчання з професії «Кухар» на тему: «Тіла обертання у професії кухаря»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

АНОТАЦІЯ

Особлива увага в наш час приділяється формуванню самостійності учнів, їх здатності знаходити, аналізувати і використовувати інформацію для прийняття оптимальних рішень, а також використання новітніх інформаційних технологій у практичній діяльності.
Один із інноваційних напрямків розвитку природничо-математичної освіти - це система навчання STEM. Метою STEM-освіти є підготовка учнів до майбутніх професій та їх працевлаштування відповідно до вимог ХХІ століття.
За методикою STEM, на першому місці постає розв'язання практичних задач та проблем. Учні навчаються шукати шляхи вирішення проблем не тільки на папері, але й шляхом спроб і помилок. STEM-освіта надає можливість здобувачу освіти розвивати творчий світогляд, що не тільки задовольняє її потреби, але і готує до дорослого життя у соціумі, допомагаючи усвідомлено обирати майбутню професійну діяльність. За допомогою STEM, учень стає більш автономним, навчається самостійно думати та приймати відповідальні рішення. Уроки за методикою STEM дозволяють закріплювати знання не тільки за допомогою теоретичного матеріалу, але й застосовувати їх на практиці у різних завданнях. Цей інтегрований урок є узагальнюючим, що проводиться після вивчення тем з математики «Тіла обертання» , виробничого навчання професія «Кухар» "Складна форма нарізки овочів" .

ЗМІСТ

1. Анотація………………………………………………………………….2
2. Методичні рекомендації з проведення уроку………………………….4
2.1. Вступ…………………………………………………………………4
2.2.Використання інноваційних методів та прийомів уроці………….5
3. Методичні рекомендації щодо виконання домашнього завдання……6
4. План-конспект уроку……………………………………………………6
4.1 Структура уроку…………………………………………………….8
4.2 Хід уроку з теми «Тіла обертання у професії кухаря»…………...9
5. Висновки………………………………………………………………...16
6. Список використаних джерел………………………………………….17
7. Інтернет-ресурси ……………………………………………………… 18
8. Додатки…………………………………………………………………..19

Автор: 

: викладач
математики та фізики І категорії
професійно-технічного училища №36
смт Новгородка
Лісовенко Оксана Олександрівна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі