Користувацький вхід

Останні публікації

Інтерактивна дошка це подарунок долі чи головний біль для вчителя? (продовження)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Сьогодні нам в класи ставлять інтерактивні дошки і часто ми не знаємо, як до них підійти, з чого почати і як ними користуватися. Ось я і спробую на прикладі дошки Activ Board показати весь процес освоєння роботи з дошкою, а точніше з її програмним забезпеченням на уроках (не має значеня який предмет Ви викладаєте).
У 2011 - 2012 навчальному році я записалася на ІІ Майстер - клас Activ & Smart для "початківців" і професіоналів в користуванні інтерактивними дошками. У мене в кабінеті дошка є вже 5 років. Починала з презентацій: навчилася вставляти картинки, анімації експериментів, фільми, таблиці, формули і т.д. Хтось може сказати, що це дрібниця. Але, для тих хто починає з нуля - це величезний крок вперед!
Я довго вагалась: записатися чи ні на Майстер - клас. Адже можна було просто скачати матеріали і розбирати їх. Я так вивчала роботу з презентаціями. Але, були моменти коли виникала ситуація де щось не виходило. У кращому випадку методом "тику" я її вирішувала, а в гіршому, вона так і залишалася не вирішеною. Як я це подолала читайте далі на http://irina-kislaya.edukit.kherson.ua/

Автор: 

Кисла Ірина Іванівна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі